Bewaren

Bewaren

CV ketel storing? Kies voor een erkende CV monteur Rotterdam! 

U heeft last van een CV ketel storing. Uw CV ketel slaat niet aan. De meeste CV ketel storingen worden veroorzaakt door te weinig water in de CV installatie. Voordat u de hulp in gaat schakelen van een CV monteur Rotterdam adviseren wij u om eerst te controleren of dit het geval is. Wanneer er inderdaad te weinig water in uw CV verwarmingsinstallatie zit kunt u de CV ketel storing eenvoudig zel oplossen door water bij te vullen. Zorg er wel voor, nadat u water heeft bijgevuld, dat u uw CV verwarmingsinstallatie goed ontlucht! Is een tekort aan water niet de oorzaak van de CV ketel storing, dan staat de erkende CV monteur Rotterdambij calamiteiten zeven dagen per week voor u klaar. U kunt direct een beroep doen op de erkende CV monteur van K.G. onderhoud & installatietechniek wanneer u woont of met uw bedrijf gevestigd bent in de regio Groot Rotterdam.

Uw CV ketel storing wordt vakkundig en duurzaam opgelost

Voor een CV ketel storing kunt u 365 dagen per jaar een beroep doen op de erkende CV monteur Rotterdam van K.G. onderhoud & installatietechniek. Hij is hier toe in staat omdat onze erkende cv monteur uitsluitend in een afgebakend gebied als Groot Rotterdam werkt. Bent u binnen dit gebied woonachtig of met uw bedrijf hier gevestigd dan kan uw CV ketel storing snel, vakbekwaam en duurzaam voor een marktconform tarief worden opgelost. U kunt onze erkend CV monteur Rotterdam ook inschakelen voor periodiek onderhoud van uw CV ketel en voor advisering, aankoop en installeren van een nieuwe CV ketel.

Bel direct 010 - 30 60 427 bij een CV ketel storing

Neem voor snelle professionele hulp bij een CV ketel storing direct contact op met onze ervaren service medewerker. Hij zal in overleg met u direct een afspraak inplannen, zodat uw cv ketel storing snel en proffessioneel door onze erkende CV monteur Rotterdam kan worden opgelost.