Bewaren

Bewaren

CV ketel online kopen is onverstandig

Niet elke CV ketel is geschikt voor uw woonwensen.

Wanneer u toe bent aan een nieuwe CV ketel is het verstandig, dat u de expertise inschakelt van een CV monteur Rotterdam die erkend is door het KvINL en aangesloten is bij het Nederlands Vakman Platform. Een erkend CV installateur brengt onder meer in kaart hoe groot het aantal m3 meters is die verwarmd moeten worden en inventariseert wat uw specifieke woonwensen zijn. Wordt hier geen rekening mee gehouden dan loopt u het risico dat op koudere dagen door een of meer gezinsleden geklaagd wordt dat het maar niet warm wordt in een kamer. Een belangrijke oorzaak is, dat u een CV ketel heeft gekocht die onvoldoende capaciteit heeft. Goedkoop blijkt na een aantal jaren duurkoop te zijn. Uw CV ketel kan alle kamers niet op de gewenste temperatuur krijgen en moet continue branden. Snelle slijtage van uw CV ketel is het gevolg. Kortom uw woongenot neemt af.

Koop altijd bij een merkonafhankelijk CV ketel dealer

Voordat u de expertise inschakelt van een erkend CV installateur in de regio Rotterdam is het belangrijk dat u controleert of een CV installateur een merkonafhankelijk dealer is. Anders loopt u nog steeds een risico dat u geen onafhankelijk advies krijgt. Wanneer u een erkend installateur inschakelt, die slechts dealer is van een of twee merken, zal hij alleen kijken naar CV ketel modellen die voldoen aan de specificaties. Daar is op zichzelf niets mis mee, maar dan loopt u wel het risico dat u teveel betaalt voor uw CV ketel. Bij erkend CV installateurs zoals K.G. onderhoud & installatietechniek loopt u dit risico niet, omdat zij aangesloten zijn bij het Nederlands Vakman Platform. Hierdoor kunnen zij rechtstreeks bestellen bij elke A-merk CV ketel fabrikant. U krijgt de meest geschikte A-merk CV ketel aangeboden en omdat zij rechtstreeks kunnen bestellen voor een verrassend scherpe marktconforme prijs.

Voordelen CV ketel kopen bij K.G. onderhoud & installatietechniek

Wanneer u een CV ketel koopt bij en laat installeren door een erkend CV installateur van K.G. onderhoud & installatietechniek heeft u de zekerheid dat dit professioneel en volgens de wettelijke richtlijnen gebeurt. U wordt dan vanaf eind 2018 niet met onaangename verrassingen geconfronteerd, wanneer uitsluitend nog erkende CV installateurs reparaties en het jaarlijks onderhoud mogen uitvoeren.